"Lollywood Candy can make our trip to the World Championship sweeter!" - Surf Vlaanderen

De surfers van Surf Vlaanderen genieten volop van het zoete leven van Lollywood. De topsporters organiseren een actie met onze Lollywood-tipzakken om fondsen te verzamelen voor hun deelname aan het Wereldkampioenschap Surfen in Brazilië. Aangezien ze veel calorieën verbranden tijdens hun intensieve trainingen, is het geen probleem om wat extra suikers binnen te krijgen.


"Heerlijke pralines voor een goed doel!" - Chirumbero uit Rumbeke

Onlangs hebben de enthousiaste chiromeisjes uit Rumbeke de heerlijke pralines van The Belgian met veel succes verkocht. De opbrengst van deze smakelijke inspanning zal worden aangewend om de realisatie van hun nieuwe chirolokalen te ondersteunen, waarmee ze hun toekomstige activiteiten kunnen versterken.


"De actie voor Make-a-Wish was een succes." - Emma Degryse

Emma Degryse verkocht snoepzakjes ten behoeve van Make-a-Wish. Deze organisatie vervulde Emma’s eigen wens. Ze vulde de zakjes zelf en zette door tot aan de Warmste Week. Met een succesvolle verkoop en gulle steun, werd een mooi bedrag aan het goede doel geschonken.


"Wij scoren punten met onze feestelijke fondsenwerving." - Voetbalclub Brielen Sport

 

De voetbalclub haalde slim uit tijdens de feestdagen door onze exclusieve The Belgian Giftbox te verkopen. Leden konden ze bemachtigen met een aanbieding van 5 + 1 gratis. Deze strategie bleek een succes, met een winst van 2.000 euro als eindresultaat. Hiermee schaften ze gloednieuw sportmateriaal aan.


"Zoete steun voor VictorKracht." - VictorKracht

Onze snoepjes worden verkocht voor VictorKracht te steunen. Sinds de diagnose van de zeldzame spieraandoening SMA type 1 bij Victor in november 2019, zijn we vastberaden om ons steentje bij te dragen. Bij velen bekend door het verhaal van baby Pia, willen we ons inzetten om de behandeling voor Victor te helpen financieren. Doe mee en word ook een vriend van Victor op www.victorkracht.com.