Verenigingen

Op de bestelbon kun je aangeven waar en in welke week je de gewenste goederen wilt ontvangen. Hou er rekening mee dat er minimaal 3 à 4 weken nodig zijn tussen het plaatsen van je bestelling en de levering. Onze leveringen volgen een vast schema per regio. Zodra we de bestelling hebben gecontroleerd, ontvang je een bevestiging per e-mail met de leveringsdetails.

Om onze pakketten te bestellen, nodigen we je uit om een offerteaanvraag in te dienen. Zodra we je aanvraag ontvangen, sturen we je graag een bestelbon, waarna we bij ontvangst ervan onmiddellijk aan de slag gaan met jouw bestelling.

De minimale afname van elk product/pakket staat duidelijk vermeld op de productpagina van onze website en wordt ook vermeld op de bestelbon die je ontvangt na het indienen van je offerteaanvraag.

Vanwege ons uitgebreid assortiment, is het lastig een vast bedrag te noemen. Vul je bestelling in via onze bestelbon en wij berekenen je totale winst en winst per pakket. We geven ook twee adviesverkoopprijzen mee.

De pallet waarop jouw bestelling wordt geleverd is een wegwerppallet en wordt niet meer opgehaald na levering.

Binnen België nemen wij de leveringskosten voor onze rekening. Voor leveringen buiten België geldt een minimale toeslag.

De factuur voor je bestelling wordt per e-mail verzonden door onze administratie. Als je geen btw-nummer hebt of een particulier bent, ontvang je een pro-forma factuur. Deze dient vóór de levering te worden voldaan. In geval van het uitblijven van betaling of betalingsbewijs, wordt de levering uitgesteld. Indien je wel over een btw-nummer beschikt, vragen we je om de betaling direct na levering te vereffenen.