Bedrijven

Ja, je hebt een btw-nummer nodig om bij Fantasty geschenken te bestellen.

Ja, de personalisatiemogelijkheden kunnen worden besproken in overleg.

Afhankelijk van de bestelde aantallen, prijs, afmetingen en beschikbaarheid van ons aanbod kan dit worden besproken in overleg.

Dit kan worden besproken in overleg. Het hangt af van de afmetingen, de levertijd en kan extra handelingskosten met zich meebrengen.

Binnen België nemen wij de leveringskosten voor onze rekening bij een bestelling vanaf 450 euro. Voor leveringen buiten België geldt een minimale toeslag.

De minimale afname van elk pakket staat duidelijk vermeld op de productpagina van onze website.

Om onze pakketten te bestellen, verzoeken wij je vriendelijk om een offerteaanvraag in te dienen. Na ontvangst van je aanvraag zullen we contact met je opnemen om de details en mogelijkheden verder te bespreken. Zodra alle aspecten zijn bevestigd, gaan we direct aan de slag met het verwerken van jouw bestelling.

Voor onze themapakketten, zoals die voor Sinterklaas, Kerst- en nieuwjaar, en Pasen, geldt een bestelperiode van minimaal anderhalve maand voorafgaand aan de gewenste leverdatum. Als je pakket(ten) voor een specifieke gelegenheid, zoals een verjaardag, een pensioensfeest, dag van de medewerker of een andere gelegenheid, wenst, kun je bij je offerteaanvraag aangeven wanneer je de pakketten wilt ontvangen. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken, afhankelijk van de beschikbare voorraad en drukte.